UUTUUS:

Comstop® Mobile 5 skanneri 2G, 3G, 4G ja 5G matkapuhelintaajuuksien löytämiseksi

Comstop® Mobile 5 on jatkuvaan käyttöön tarkoitettu laajakaistainen taajuusskanneri. Se hälyttää kuuluvuusalueellaan olevasta radiolähetystoiminnasta taajuuskaistoilla 2G (GSM), 3G (UMTS), 4G (LTE) ja 5G sekä optioina DECT, WiFi24, WiFi50 ja Bluetooth.
Comstop® Mobile 5 on kooltaan suurempi kuin alla kuvassa näkyvä Comstop Mini.

Hälytyksiksi voidaan valita joko LED valo, värinä, hälytysääni tai kaikki. Laitetta voi käyttää myös ilman näkyviä tai kuuluvia hälytyksiä. Skanneri kerää lokitietoja hälytystapahtumista myös hiljaisella käytöllä.  Hälytyksien tiedot voidaan lukea välittömästi laitteen näytöltä tai lisävarusteena saatavalla Windows 10 yhteensopivalla PC-ohjelmalla.

Monitaajuusantenni on vakiovarusteena. Lisävarusteena on saatava lyhyempi antenni 5GHz WLAN50 taajuuksien löytämiseksi. Molemmat antennit ovat taitettavia. Skannerin asetuksia voidaan säätää joko laitteen oman valikon tai erillisen PC-ohjelman avulla.

Vakiovarusteina olevat 4 kpl AA kokoiset Ni-MH akut voidaan ladata laturina toimivassa ripustustelineessä. Skannerin mitat ilman antenneja ovat 150 x 100 x 40 mm. Paino molempien antennien, neljän AA akun ja erillisen vyökiinnikkeen kanssa on 373 g. Toimitukseen kuuluu lisäksi erillinen laturi, jossa ovat toiset 4 kpl AA kokoiset vaihtoakut.


Comstop® Mini skanneri 2G, 3G ja 4G matkapuhelintaajuuksien löytämiseksi

Comstop® Mini on helposti ja huomaamattomasti käytettävä taajuusskanneri. Se hälyttää kuuluvuusalueellaan olevasta radiolähetystoiminnasta taajuuskaistoilla 2G (GSM), 3G (UMTS), 4G (LTE) ja optioina DECT, WiFi24 ja Bluetooth kaistoilla. 

Hälytyksiksi voidaan valita joko LED valo, värinä, hälytysääni tai kaikki. Äänihälytys voidaan kuunnella myös toimitukseen kuuluvalla säädettävällä nappikuulokkeella. Laitetta voi käyttää myös ilman näkyviä tai kuuluvia hälytyksiä. Skanneri kerää lokitietoja hälytystapahtumista myös hiljaisella käytöllä. Hälytyksen tiedot näkyvät laitteen näytöllä seuraavaan hälytykseen saakka. Lokitiedostossa olevia hälytyksien tietoja voidaan lukea lisävarusteena saatavalla Windows 10 yhteensopivalla PC-ohjelmalla.

Taitettava monitaajuusantenni on vakiovarusteena. Laitteen asetukset säädetään PC-ohjelman avulla. Ulkomitat ilman antennia ja kiinteää taskukiinnikettä ovat 117 x 73 x 24 mm. Pikakäyttöohje on laitteen sivulla. Kiinteä LI-ION akku ladataan mukana tulevan laturin avulla. Paino antennin kanssa on 220 g. Comstop® Mini skanneri on kuvassa alla.

Pyydä tarjous yritykselle
info(at)sercotech.fi

soita meille