Comstop® Mobile 5 skanneri on ammattikäyttöön tarkoitettu laite. Se havaitsee matkapuhelimien lähetystoiminnan muutamasta metristä muutaman kymmenen metrin etäisyydelle. Sen herkkyys on välillä -80 dBm…-90dBm. Tämä herkkyys on sadasta (100x) tuhanteen (1000x) kertaa suurempi kuin kaupallisilla skannereilla, joiden herkkyys on vain -60 dBm.

Comstop® Mobile 5 on varustettu vaihdettavilla AA-kokoisilla akuilla. Sen vuoksi se soveltuu jatkuvaan käyttöön. Se hälyttää kuuluvuusalueellaan olevasta radiolähetystoiminnasta taajuuskaistoilla 2G (GSM), 3G (UMTS), 4G (LTE) ja 5G sekä lisävarusteina olevilla DECT, ISM24, ISM50 ja Bluetooth taajuuksilla.

Kiinnitä skanneri vyölle tai kuljeta sitä kädessä. Saat hälytyksiä ympärillä olevista matkapuhelinten lähetystoiminnoista. Mikäli haluat etsiä suuntia, mistä lähetykset voisivat tulla, käytä lisävarusteena saatavaa suunta-antennia.

Hälytyksiksi voit valita joko valon, värinän, hälytysäänen tai kaikki. Voit käyttää skanneria myös ilman näkyviä tai kuuluvia hälytyksiä. Skanneri kerää lokitietoja hälytystapahtumista myös hiljaisella käytöllä. Viimeisimpien 999 hälytysten tiedot voit lukea laitteen näytöltä tai lisävarusteena saatavalla Windows 10 ja Windows 11 yhteensopivalla PC-hallintaohjelmalla.

Monitaajuusantenni on vakiovarusteena. Lisävarusteena on saatava lyhyempi antenni 5GHz ISM50 taajuuksien löytämiseksi. Molemmat antennit ovat taitettavia. Skannerin asetuksia voit säätää joko laitteen oman valikon avulla tai lisävarusteena saatavalla Windows 10 ja Windows 11 yhteensopivalla PC-hallintaohjelmalla.

Skannerissa olevat AA-kokoiset Ni-MH akut latautuvat, kun kiinnität skannerin latautumaan vakiotoimitukseen kuuluvaan ripustustelineeseen. Skannerin mitat ilman antenneja ovat 150 x 100 x 40 mm. Paino molempien antennien, neljän AA-akun ja erillisen vyökiinnikkeen kanssa on 373 g. Toimitukseen kuuluu lisäksi erillinen laturi, jossa ovat toiset 4 kpl AA-kokoiset vaihtoakut.

Comstop® Mini 5 skanneri on ammattikäyttöön tarkoitettu laite. Se havaitsee matkapuhelimien lähetystoiminnan muutamasta metristä muutaman kymmenen metrin etäisyydelle. Sen herkkyys on välillä -80 dBm…-90dBm. Tämä herkkyys on sadasta (100x) tuhanteen (1000x) kertaa suurempi kuin kaupallisilla skannereilla, joiden herkkyys on vain -60 dBm.

Comstop® Mini 5 on helposti ja huomaamattomasti käytettävä taajuusskanneri. Se hälyttää kuuluvuusalueellaan olevasta radiolähetystoiminnasta taajuuskaistoilla 2G (GSM), 3G (UMTS), 4G (LTE), 5G ja lisävarusteina olevilla DECT, ISM24 ja Bluetooth kaistoilla.

Kiinnitä skanneri vyölle tai kuljeta sitä kädessä tai taskussa. Saat hälytyksiä ympärillä olevista matkapuhelinten lähetystoiminnoista. Mikäli haluat etsiä suuntia, mistä lähetykset voisivat tulla, käytä lisävarusteena saatavaa suunta-antennia.

1. Comstop® Mini 5 skannerissa on kirkas OLED näyttö.
2. Voit selata näytöllä 20 viimeistä hälytystä

Hälytyksiksi voit valita joko LED-valot, värinän, hälytysäänen kaiuttimesta tai säädettävistä nappikuulokkeista tai kaikki. Skanneria voit käyttää myös ilman näkyviä tai kuuluvia hälytyksiä. Skanneri kerää lokitietoja hälytystapahtumista myös hiljaisella käytöllä. Viimeisimpien 20 hälytysten tiedot voidaan lukea laitteen näytöllä. Viimeisimpien 499 lokitiedostossa olevien hälytysten tietoja voidaan lukea myös lisävarusteena saatavalla Windows 10 ja Windows 11 yhteensopivalla PC-hallintaohjelmalla Excel-taulukon muodossa.

Taitettava monitaajuusantenni on vakiovarusteena. Skannerin asetukset säädetään vakiotoimitukseen kuuluvan Windows 10 ja Windows 11 yhteensopivan PC-perusohjelman avulla. Ulkomitat ilman antennia ja kiinteää taskukiinnikettä ovat 117 x 73 x 24 mm. Pikakäyttöohje on laitteen sivulla. Kiinteä LI-ION akku ladataan mukana tulevan laturin avulla. Paino antennin kanssa on 220 g.

Suunta-antennit Comstop® skannereihin voit tilata lisävarusteina
1) CSMaksi suunta-antenni
- Comstop® Mobile 5 skannerin taajuusalueille - yhdistä suunta-antenni skanneriin 100 cm pitkällä kaapelilla
2) CSMini suunta-antenni
- Comstop® Mini 5 skannerin taajuusalueille - yhdistä suunta-antenni skanneriin 100 cm pitkällä kaapelilla

Vaihtoehtoinen CSMini suunta-antennin kiinnitystapa Comstop® Mini 5 skanneriin:

Suunta-antennin kiinnitys skanneriin telakan avulla
Kuvassa on Comstop® Mini taajuusskanneri kiinnitettynä 30 cm kaapelin ja telakan avulla CSMini antenniin. Voit lukea skannerin näytöltä hälytystietoja suuntaskannauksen aikana.

HALLINTAOHJELMA  Comstop® Mobile 5 tai Comstop® Mini 5 skannereihin lisävarusteena

Hallintaohjelman avulla voit lukea hälytyksiä Comstop® Mobile 5 tai Comstop® Mini 5 skannereista Excel-taulukon muodossa. Lataa hallintaohjelma tietokoneeseen, jossa on joko Windows 10 tai Windows 11 käyttöjärjestelmä.

Valmistusmaa ja alkuperä

Comstop® skannerit sekä CSMaksi ja CSMini suunta-antennit ovat valmistettu Saksassa ja ovat EU-tuotteita.

Turvallisuus ja tietoturva

Comstop® skannerit ovat radiovastaanottimia. Ne ilmoittavat, onko niiden kuuluvuusalueella matkapuhelinten toimintaa. Ne eivät kuuntele puheluita, paljasta puhelinnumeroita tai soittajia eivätkä yksilöi puhelimia. Ne eivät kerro matkapuhelinten tarkkaa maantieteellistä sijaintia.

Comstop® skannerit ovat CE-merkittyjä. Niistä on saatavilla valmistajan vaatimustenmukaisuusvakuutus.