UUTTA - MYÖS 5G TAAJUUS:

Comstop® Mobile 5 skanneri 2G, 3G, 4G ja 5G matkapuhelintaajuuksien löytämiseksi

 Comstop® Mobile 5 on jatkuvaan käyttöön tarkoitettu laajakaistainen taajuusskanneri. Se hälyttää kuuluvuusalueellaan olevasta radiolähetystoiminnasta taajuuskaistoilla 2G (GSM), 3G (UMTS), 4G (LTE) ja 5G sekä lisävarusteina DECT, WiFi24, WiFi50 ja Bluetooth kaistoilla.
Comstop® Mobile 5 on kooltaan suurempi kuin alla kuvassa näkyvä Comstop Mini 5.

Hälytyksiksi voidaan valita joko valo, värinä, hälytysääni tai kaikki. Laitetta voi käyttää myös ilman näkyviä tai kuuluvia hälytyksiä. Skanneri kerää lokitietoja hälytystapahtumista myös hiljaisella käytöllä. Viimeisimpien 999 hälytysten tiedot voidaan lukea laitteen näytöltä tai lisävarusteena saatavalla Windows 10 yhteensopivalla PC-halintaohjelmalla.

Monitaajuusantenni on vakiovarusteena. Lisävarusteena on saatava lyhyempi antenni 5GHz WLAN50 taajuuksien löytämiseksi. Molemmat antennit ovat taitettavia. Skannerin asetuksia voidaan säätää joko laitteen oman valikon tai erillisen PC-perusohjelman avulla.

Vakiovarusteina olevat 4 kpl AA kokoiset Ni-MH akut voidaan ladata laturina toimivassa ripustustelineessä. Skannerin mitat ilman antenneja ovat 150 x 100 x 40 mm. Paino molempien antennien, neljän AA akun ja erillisen vyökiinnikkeen kanssa on 373 g. Toimitukseen kuuluu lisäksi erillinen laturi, jossa ovat toiset 4 kpl AA kokoiset vaihtoakut.

UUTTA - MYÖS 5G TAAJUUS:

Comstop® Mini 5 skanneri 2G, 3G, 4G ja 5G matkapuhelintaajuuksien löytämiseksi

Comstop® Mini 5 on helposti ja huomaamattomasti käytettävä taajuusskanneri. Se hälyttää kuuluvuusalueellaan olevasta radiolähetystoiminnasta taajuuskaistoilla 2G (GSM), 3G (UMTS), 4G (LTE), 5G ja lisävarusteina DECT, WiFi24 ja Bluetooth kaistoilla.

LISÄÄ UUTUUKSIA:
1. Comstop mini 5 skannerissa on kirkas OLED näyttö.
2. Voit selata näytöllä 20 viimeistä hälytystä

Hälytyksiksi voidaan valita joko valo, värinä, hälytysääni tai kaikki. Äänihälytys voidaan kuunnella myös toimitukseen kuuluvalla säädettävällä nappikuulokkeella. Laitetta voi käyttää myös ilman näkyviä tai kuuluvia hälytyksiä. Skanneri kerää lokitietoja hälytystapahtumista myös hiljaisella käytöllä. Viimeisimpien 20 hälytysten tiedot voidaan lukea laitteen näytöllä. Viimeisimpien 499 lokitiedostossa olevien hälytysten tietoja voidaan lukea lisävarusteena saatavalla Windows 10 yhteensopivalla PC-hallintaohjelmalla.

Taitettava monitaajuusantenni on vakiovarusteena. Laitteen asetukset säädetään PC-ohjelman avulla. Ulkomitat ilman antennia ja kiinteää taskukiinnikettä ovat 117 x 73 x 24 mm. Pikakäyttöohje on laitteen sivulla. Kiinteä LI-ION akku ladataan mukana tulevan laturin avulla. Paino antennin kanssa on 220 g. Comstop® Mini 5 skanneri on kuvassa alla.

SUUNTA-ANTENNIT SKANNEREIHIN  lisävarusteina
SA Mobile 5 suunta-antenni
- Comstop Mobile 5 skannerin taajuusalueille - yhdistä suunta-antenni skanneriin 100 cm pitkällä kaapelilla
SA Mini 5 suunta-antenni
- Comstop Mini 5 skannerin taajuusalueille - kiinnitä suunta-antenni skanneriin kuvassa näkyvällä kiinnikkeellä tai 100 cm kaapelilla

HALLINTAOHJELMA  skannereihin lisävarusteena

Hallintaohjelman avulla voit siirtää hälytykset Comstop Mobile 5 tai Comstop mini 5 skannerista excel-taulukkoon tulkintaa ja käsittelyä varten. Lataa ohjelma Windows 10 tietokoneeseen.

                                                                            Pyydä tarjous yritykselle
info(at)sercotech.fi

soita meille